Читај ми!

Јовичић: Нове лажи ДС-a о Закону о становању

Потпредседник Извршног одбора СНС-a Александар Јовичић саопштио је да нови Закон о становању не уводи никакве нове трошкове за грађане и указао да Демократска странка о томе поново износи лажи и шири панику.

Пред нама је најпрљавија кампања која ће се водити против СНС-а, оценио је Јовичић у писаној изјави достављеној медијима, наводећи да је доказ за то последња изјава посланика ДС-a Балше Божовића.

"Још једно у низу изношења потпуних лажи, чији је циљ да се шири најгора врста панике међу грађанима, без икакве одговорности и без икаквог основа", рекао је Јовичић.

Функционер СНС-а истакао је да грађани неће имати никакве нове трошкове због новог Закона о становању, плаћање одржавања зграде је транспарентније него икад, а заштита како станара тако и власника станова је већа.

"Грађани ће моћи да бирају да ли желе да сами воде рачуна о својим зградама, или ће ангажовати професионалца, који ће морати да има лиценцу и чије удружење ће морати да буде регистровано код Привредне коморе", објаснио је Јовичић.

Такође, Јовичић је нагласио и да ће људима који живе у становима који су у јавној својини бити пружена могућност откупа што до сада није био случај, а чак и онима који нису у могућности да плате ће бити обезбеђен смештај.

"Али овакве изјаве не чуде. Режим Демократске странке није био у стању да уведе ред нити у једну сферу нашег друштва, јер им ред није ни одговарао, када се ред уведе онда не могу да се пљачкају грађани. Али нећемо дозволити да се оваквим потезима политичких очајника они застрашују. Нећемо дозволити да нас врате у њихово време пљачке, корупције и криминала. Србија иде напред", поручио је Јовичић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво