Пајтић: ДС спремнија него икад за изборе

ДС је за предстојеће изборе спремнија него икад, поручио је председник странке Бојан Пајтић, и позвао грађане да се придруже ДС у борби за слободнију, достојанственију и уређенију земљу.

"Онима који то не желе, препуштамо станове у Београду на води, радна места у Боингу, пословни простор у кулама...", рекао је Пајтић на седници Главног одбора.

Лидер ДС и покрајински премијер тврди да је СНС у протеклих осам месеци изгубила петину бирача и да је излазност њених бирача опала за четвртину и да се зато премијер Србије и председник напредњака Александар Вучић одлучио за изборе.

Ако од троје грађана Србије на изборе изађе двоје, Вучић је историја, верује Пајтић.

Он је рекао да се програм странке у најкраћем своди на следеће: динамична тржишна привреда, снажна социјална држава, ефикасна јавна управа која је слуга народу и владавина права.

“Тај програм ћемо реализовати након следећих избора, када ће ДС преузети власт, а Србија Вучића, Гашића, Бабића отићи у историју. Ово је питање опстанка слободне и пристојне Србије”, рекао је Пајтић.

У земљи коју буде водила ДС све ће бити подређено грађанима, рекао је и додао да СНС жели да влада грађанима.

Додао је да је Србија данас “елдорадо” за ботове, незналице и нераднике.

“Ваљда смо нешто научили са Милошевићем, Коштуницом, Вучићем - да од вођа нема користи, они са временом постају полулуди од бахатости”, истакао је лидер ДС.

Није тешко бити бољи од СНС, закључио је Пајтић.

На дневном реду седнице ГО ДС, која је почела минутом ћутања преминулом функционеру те странке Момчилу Грубачу, су и усвајање Изборног програма ДС, Предлог етичког кодекса, одлука о висини чланарине и припрема за предстојеће изборе. 

 

 

 

 

 

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи