Вучић са Дитманом о конференцији о запошљавању

Председник Владе Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Немачке Акселом Дитманом са којим је разговарао о иницијативи Немачке и Србије за организовање конференције о одрживом расту и запошљавању.

Амбасадор Дитман истакао је да Немачка у потпуности подржава развој економске сарадње са Србијом, што показује и кроз иницијативе своје владе, али и пристуством и интересовањем немачких компанија да послују у Србији, саопштено је из Немањине 11.

"Немачке фирме које су тренутно овде, задовољне су пословним окружењем", нагласио је немачки амбасадор.

Премијер Вучић захвалио је амбасадору Дитману на великој помоћи коју Немачка пружа Србији када је реч о економским реформама које влада спроводи, као и на подршци за унапређење развоја предузетничког духа.

Премијер је истакао да је конференција од изузетног значаја за нове пројекте и привлачење већег броја немачких инвестиција у Србију.

Вучић је нагласио и да Србија чврсто стоји на европском путу и да предузима одговорне кораке у свим сегментима усклађивања са правним тековинама Европске уније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи