Јовичић: Сви се уједињују против Вучића и СНС

Јасно је да се данас у Србији сви групишу у неколико или једној колони, па и СПС, како би на све могуће начине покушали да сруше СНС и Александра Вучића, изјавио је посланик те странке Александар Јовичић.

Сви ће се удружити да покушају на све могуће начине да сруше Вучића, и СПС и ДС и сви они који се називају покретима и преокретима, сви ће се удружити да би покушали да сруше СНС. Ја им поручујујем јасно и гласно - ми вас се не плашимо", рекао је Јовичић у Скупштини Србије, реагујући на питања опозиције.

Он је приметио да је опозиција свакодневно тражила изборе, а да се сада види велики страх код њих и да се зато уједињују и они који до сада нису могли једни са другима, поручујући да је СНС спремна да сама против свих убедљиво победи на изборима.

Јовичић је на питања опозиције упућеним Влади Србије и премијеру реаговао постављањем питања лидеру ДС и покрајинском премијеру Бојану Пајтићу - шта је са његовим ранијим обећањима о тунелу кроз Фрушку гору, о томе да ће бити реконструисана путна мрежа и саобраћајна инфраструктура у Војводини, али и када ће бити на свом радном месту.

"Није ни чудо што ниједно од ових обећања није испуњено када никад није на радном месту за кога га плаћају грађани Србије", рекао је Јовичић, подсећајући и на афере око дворца Хетерленд, финансијске малверзације у Развојној банци Војводине...

Функционер СНС позвао је надлежне органе да што пре испитају “све корупционсашке афере Пајтића” и да они који су оштетили буџет заврше тамо где им је и место.

Јовичић је, пошто се једно од питања опозиције односило и на то да ли ће се СНС одазвати разговорима о фер и поштеним изборима, напоменуо да ће се СНС увек залагати да сви избори у Србији буду поштени и да ће се држати изборних закона који су донесени за време власти ДС.

Он је истакао и да је радно место председника владе и министара у влади, где свакога дана раде на реформама, дијалогу Београда и Приштине, на отварању нових поглавља, а како би Србја сваког дана била ближа ЕУ.

"Наш циљ су нове фабрике, нова радна места, мања стопа незапослености. Исти стручњаци који данас критикују Вучића су оставили незапосленост од 25 одсто, она је данас 18 одсто", рекао је Јовичић, одбацујући критике опозиције да се отпуштањем у полицији спроводи "чистка" неподобних.

"Ко је у последњих 15 година вршио партијска запошљавања у свим сферама? Кога бре ви оптужујете? Зоран Живковић? За његово време, толико је био способан, ја то не волим да помињем, али је истина, убили су премијера Зорана Ђинђића. Да ли тај човек данас држи предавања како полиција треба да функционише", рекао је Јовичић.

Он је поручио да ће се СНС борити против оних који штите криминалце у редовима полиције, каљају њену част и који се не понашају доследно и одговорно."

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво