СНС: Пајтић користи сваку прилику да унизи Србију

Српска напредна странка сматра да је скандалозно да председник Владе АП Војводине Бојан Пајтић користи сваку прилику да на сваки начин, на сваком месту, унизи државу Србију.

"Уместо што се грчевито бори да страни званичници Србију виде у што негативнијем светлу, боље би му било да уради макар једну корисну ствар за грађане Војводине, где влада већ 16 година", наводи се у саопштењу напредњака.

Они питају Пајтића да ли је на састанцима са страним званичницима рекао "како је отимао новац од деце са сметњама у развоју, колико онколошких пацијената није сачекало завршетак Каменице 2, колико школараца није добило фискултурну салу, и где су онолике народне паре из Развојне банке Војводине, покрајинских фондова и робних резерви".

Председник ДС Бојан Пајтић указао је раније, на седници Председништва Партије европских социјалиста (ПЕС) у Бриселу, на потребу да се обезбеде услови за фер и поштене изборе у Србији, као и на стварање контекста у коме ће независне институције моћи да раде без политичких притисака, а политичке организације имати једнака права.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи