ДС: Званична документа демантују Стефановића

Демократска странка саопштила је да званична документа општине Бела Црква демантују речи министра унутрашњих послова Небојше Стефановића да је видео уговор са агенцијом за обезбеђење Фокус протект.

"У документу са данашњим датумом са печатом општине и потписом начелника општинске управе који достављамо јасно пише да уговор који Стефановић тврди да је видео не постоји код начелника општинске управе", навела је та партија.

ДС је саопштила да је и даље питање за Стефановића ко је бацио сузавац на одборнике и спречио и одборнике и припаднике МУП-а да уђу у зграду скупштине општине?

"Овај документ демантује и Стефановићеву изјаву да је данашња изјава начелника општинске управе да такав уговор у општини не постоји вероватно од пре неколико дана. То су две неистине Стефановића само у једној изјави", додала је ДС.

Одборници коалиције окупљене око Српске напредне странке (СНС) и Јединствене Србије (ЈС) сменили су у петак на ванредној седници општинско руководство у Белој Цркви и именовали Дарка Богосављевића из СНС за новог председника општине.

Седница је одржана у згради Културно-просветног центра, а одборници ДС и ЛСВ јој нису присуствовали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво