Бабић: Одлука о изборима у најбољем интересу грађана

Шеф посланичке групе СНС у Скупштини Србије Зоран Бабић изјавио је да је одлука о расписивању ванредних парламентарних избора донета у најбољем интересу грађана.

“Бабић је новинарима у Скупштини рекао да то неће стварати никакве додатне трошкове, већ ће само додати још један лист за избор за општински парламент и локалне скупштине.

Оцењује да су ванредни парламентарни избори добра прилика да се грађани одлуче између оних који живе за политику, као šВучић и СНС, и оних који живе од политике.

"“Због комбинација које је доносила политика, попут пашњака на Врачару, винограда на Фрушкој гори, избори су добра ствар. Тај избор грађанима биће врло једноставан, а за СНС добар начин да се покаже шта људи мисле о реформској политици коју спроводи Вучић”", поручује Бабић.

Према његовим речима, никада не треба бежати од одлуке суда и воље грађана, за разлику од оних, “попут Бојана Пајтића, који се са свега шест одсто подршке, држи фотеље”.

"“Избори су прилика да људи бирају између две политике, оне која отвара поглавља и доноси здраве јавне финансије и оне коју моžжемо да видимо у АПВ у режији ДС која се огледа у аферама попут РБВ, Фонду за капитална улагања…. Они су без крова над главом остављали децу са посебним потребама", наводи шеф напредњака у Скупштини.

Бабић каже да ће се у наредним данима говорити о предизборним коалицијама.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи