Вулин: На све изборе идемо заједно са СНС

Покрет социјалиста ће на све изборе изаћи заједно са Српском напредном странком, изјавио је вечерас лидер те странке Александар Вулин.

"Наша коалиција, која постоји од 2008. године, наставиће да постоји и наставићемо да се боримо за бољу, праведнију, поштенију Србију него што је била она Србија коју смо затекли након што смо коначно успели да склонимо странке бившег режима са власти", рекао је Вулин у Сремској Митровици, где је присуствовао изборној конференцији ПС у том граду.

Покрет сoцијалиста, казао је Вулин, задовољан је због одлуке о расписивању парламентарних избора и мислимо да је одлука дошла у право време.

"Мислимо да је ово јако добра прилика да потпишемо један нови уговор са Србијом, да се обратимо Србији са свим нашим идејама и ставовима, да се позовемо на оно што смо радили сво ово време и да видимо шта Србија мисли куда и како треба ићи даље", рекао је лидер ПС, који је и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

"Ми се за фотеље не држимо, ми се за власт не држимо. У време када имамо апсолутну већину и могућност да ту власт држимо до последњег дана, ми смо се определили да разговарамо са Србијом и да понудимо нови споразум Србији", истакао је Вулин.

"Ми нисмо као Бојан Пајтић, који се држи до последњег секунда своје власти, без обзира колико га грађана подржава, односно не подржава. Али, ево, дошло је време да и он погледа истини у очи, а ми смо увек спремни да разговарамо са својим народом", рекао је Вулин.

Он је напоменуо да ПС делује у више од 120 општинских одбора и да је ова изборна конференција прилика да се обнови страначко руководство у Сремској Митровици и "покаже у којој смо мери спремни за наредне парламентарне, покрајинске и локалне изборе".

На Изборној конференцији делегати су изабрали нови састав Градског одбора Покрета социјалиста Сремска Митровица, који ће и у наредном периоду предводити досадашњи повереник Дејан Уметић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи