Јовичић: Зар ДС да нам говори о "пренадуваном" јавном сектору

Функционер СНС Александар Јовичић изјавио је да грађани Србије одлично знају да је "пренадувани" јавни сектор створила Демократска странка и да је неверовано да демократе имају образа да критикују решења проблема које су сами направили.

Реагујући на изјаву функционерке ДС Александре Јерков, која је оценила да влада нема храбрости да реши питање плата у јавним предузећима, која имају највећи број запослених са превисоким платама, Јовичић је навео да су тај проблем направиле управо демократе - запошљавањем рођака и пријатеља, којима су измишљали радна места и давали астрономске плате, док су 400.000 људи оставили без посла и егзистенције.

"Данашњим обраћањем Александре Јерков, ДС је оборила нови рекорд у безобразлуку и лицемерству. Невероватно је да демократе имају образа да критикују решења проблема које су они сами направили, док се Влада Србије, на челу са премијером Вучићем, бори да оздрави, уреди и модернизује државу", навео је Јовичић.

Додао је да СНС, за разлику од оних који су проблеме правили, те проблеме решава и одговрно и озбиљно се хвата у коштац са реформом јавног сектора и јавних предузећа, од којих је у многим већ почело реструктурирање.

Јовичић је позвао Јерков да буде од помоћи и каже грађанима Србије где се налазе сви ти страначки активисти које је ДС запослила по јавним предузећима и дала им највеће плате.

"Било би лепо када би Александра Јерков, пошто је очигледно да има таква сазнања, барем мало олакшала спровођење реформи у јавном сектору, које ће свакако бити свеобухватне, транспарентне и, пре свега, правичне - и открила на које су све добро плаћене позиције позапошљавали своје заслужне страначке активисте", навео је Јовичић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи