СНС: Лицемерно да Божовић штити интересе грађана

Српска напредна странка оценила је да је лицемерно да функционер Демократске странке заступа интересе грађана које је његова странка опљачкала и задужила, пошто је Балша Божовић претходно критиковао градску власт због, по њему, лоше организације чишћења снега.

СНС је навео да се Божовић пробудио из зимског сна и одлучио да критикује и тражи оставке због чишћења снега "који није ни приметио док је падао".

Напредњаци наводе да је Београд погодило невреме, снег који је наносила јака кошава и температура од минус девет, а да је хиљаде запослених у јавним предузећима дало све од себе да очисти улице.

"У условима док је ветар наносио снег поново, то је било тешко, али они су херојским напорима успели да обезбеде да градски превоз функционише, а потом и чим је ветар стао и да за мање од 24 сата очисте град", наводе напредњаци.

Додају да су комуналцима у томе помогле хиљаде Београђана који су чистили испред својих кућа.

"Млади Божовић је очигледно све то преспавао. Зашто би се будио када њему градски превоз не треба, јер се вози аутомобилом. Чишћење га не интересује, јер живи у најужем центру града осим ако мора да обилази зграду у улици Страхињића Бана коју је изградио за време власти његове странке, а на посао не мора да иде, јер држи кафић још из студентских дана", приметили су напредњаци.

Божовић је раније данас оценио да је организација чишћења снега у Београду била лоша и да одговорнос за то сноси градоначелник, а не грађани.

"Никада се нећу сложити са тврдњама градоначелника да су грађани криви што улице нису очишћене и што критикују власт из својих "топлих домова". Нити су домови топли, нити је грејање јефтино, нити су грађани ти који управљају комуналним системом у Београду", навео је Божовић у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи