Вулин: Не сумњамо у изборни резултат

Преседник Покрета социјалиста Александар Вулин рекао је да коалиција коју чине Српска напредна странка и Покрет социјалиста у Лајковцу на предстојећим изборима неће водити класичну кампању, већ ће само грађанима представити досадашње резултате и са њима постићи договор о томе у ком правцу желе да Србија иде даље.

Вулин је након изборне конференције ПС казао да у Лајковцу не сумња у изборни резултат и да је поносан на све што су до сада оствариле у коалицији СНС и ПС.

"Овде је срце Шумадије, а како мисли Шумадија тако мисли Србија, тако је увек било. Расположење које овде осећамо даје нам за право да кажемо да су избори пред нама, да не морамо уопште водити изборну кампању, ови људи ће само изаћи и рећи: ово смо радили протеклих годину годину и по, две дана, то је довољно", рекао је Вулин.

Вулин је на изборној конференцији Покрета социјалиста у Лајковцу захвалио партнерима из СНС на свему што су учинили у протеклом периоду у општинама Лазаревац, Лајковац и Љиг.

На изборној конференцији за председника градског одбора ПС Лајковац изабран је Живорад Бојичић, актуелни председник те општине.

"Да видим ту опозицију која ће изнети резултате какве ће изнети ови људи. Мирно улазимо у изборе, али не улазимо у изборну годину као да смо растерећени, већ као да имамо још једну обавезу да идемо у разговор са народом, да потпишемо уговор и споразум са Србијом да видимо куда хоће да иде даље и ми да покажемо шта смо радили и чему може даље да се нада", рекао је Вулин.

Он је казао да су грађани Лајковца осетили добро шта значе петооктобарска насиља, и да су имали храбрости да се одупру томе.

"Баш овде у Лајковцу, једно од првих места је где је пружен отпор и где се показало да има наде за Србију. Драго ми је да сам ту са онима који су ту борбу водили", рекао је Вулин.

Упитан о ресору који води у наредној години, Вулин, који је и министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је казао да ће 2016. бити тешка година, и пуна рада.

Указао је да је Министарство на чијем је челу огромно и једно од највећих у Влади јер брине о раду, запошљавању, борачким и социјалним питањима, корисницма пензија, дечјих додатака, породиљских надокнада, туђе неге и помоћи, домовима и центрима за социјални рад...

"И наредне године сачуваћемо социјална давања на истом нивоу, и хвала на томе премијеру Александру Вучићу који је рекао да ће се штедети на свему, али не на најугроженијима. Не смањујемо социјална давања ни за један једни динар", рекао је Вулин.

Наредне године, рекао је, водиће се рачуна о томе да у свим местима буде уједначен квалитет услуга и да се борцима врати место у друштву које им припада.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи