Без бонуса за запослене у министарствима

Министарства која су планирала да својим запосленима исплате једнократну помоћ мораће од тога да одустану на изричит захтев премијера Србије Александра Вучића, пренеле су Вечерње новости.

"По хитном поступку јуче су обустављене претходно донете одлуке о чашћавању запослених", наводе Вечерње новости.

За обустављање поделе празничног бонуса, како преноси лист, био је пресудан став премијера Вучића да запослени у државној управи живе боље од већине грађана и да је исплата награда додатна привилегија.

Премијер је овакву одлуку донео после намере министра одбране Братислава Гашића да војнике и цивиле с најмањим платама награди са укупно 30 милиона динара, односно да оне који су постигли најбоље резултате у овој години награди са по 10.000.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи