Михајловићeвa: Очекујем и даље нападе на СНС

Функционерка СНС-а Зорана Михајловић рекла је, поводом извињења потпредседника СПС-а Бранка Ружића упућеном гласачима СНС-а, да и даље очекује нападе на СНС.

"Да ли ће (Ивица) Дачић да смени Ружића или ће он да се извини, то је њихова ствар. Моја порука је била коалиционим партнерима да такве ствари не треба да се дешавају", рекла је Михајловићева одговарајући на питање новинара да ли прихвата Ружићево извињење.

Михајловићева је у Хотелу "Краун плаза", где се одржава скуп "Људски ресурси у дигиталном добу" запитала шта је онда следеће – да неки посланик СНС-а, баш као што је то урадио и посланик СПС-а, крене да напада СПС.

"Мислим да то није начин, а ако ме питате да ли се ово више неће понављати, пракса говори сасвим друго. Очекујем и даље нападе на СНС, јер су увек напади на оне који се труде да нешто промене и да раде", истакла је Михајловићева.

Потпредседница СНС-а је закључила да је то, нажалост, политички живот и политичка реалност у Србији.

Ружић се јуче извинио гласачима СНС-а и СПС-а, као и двојици лидера Вучићу и Дачићу због, како је навео, погрешног утиска који се стекао у јавности када је на свој Фејсбук профил окачио фотографију са Игором Микићем, који је прошле године вређао премијера.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(понедељак, 02. нов 2015, 18:06) - Тренерко [нерегистровани]

Напад је...

најбоља одбрана!

(понедељак, 02. нов 2015, 17:51) - anonymous Moma Dr Alatnicarskih nauka [нерегистровани]

Treba san kcionisati

Gospodin iz SPS-a vec par puta "istrcava" sa potezima koji nisu na mestu i slazem se da to treba na neki nacin sankcionisati.Medjutim,moram da se obratim Vama kao dami i ministarki koja,nadam se, kvalitetno obavlja svoj posao,uz podsecanje na Vase, jos cesce," neoprezne" izjave,kojima pokazujete javno licni stav prema koalicionom partneru.Mislim da se takve stvari resavaju u vladi,a da se u javnost izlazi sa jasnim stavom uz javno objasnjenje,"ko,sta,kako i zasto".Izvinite,ali moj stav je,zbog naroda Srbije,da trenutno obavljate poslove ministarke sa odgovarajucim ovlascenjima,pa i ogranicenjima u nacinu obracanja javnosti.Ubedjenja sam da dobro obavljate ministarski posao i da ce te, ako vidite ovaj komentar,pravilno razumeti moj iskreni nacin shvatanja,jednog dela odnosa u politici.

(понедељак, 02. нов 2015, 17:32) - anonymous [нерегистровани]

Napad ?

A ko to vas napada?

(понедељак, 02. нов 2015, 11:24) - anonymous [нерегистровани]

napad

ako su napadi politicki korektni i u domenu legitimne politicke borbe izmedju politicara onda nema problema!

(понедељак, 02. нов 2015, 10:47) - Moma [нерегистровани]

Ne obracati paznju na minornosti...

Ozbiljni politicari se bave ekonomijom i podizanjem standarda gradjana. Za to treba svakodnevan kontinuiran rad i resavanje mnogobrojnih problema. Upravo zbog navedenih cinjenica - nema potrebe gubiti vreme na politicare iza kojih, u sustini, ne stoji niko - osim njih samih. Dakle, zaista se ne treba osvrtati na pojedince koji se bave minornostima, od kojih su neke ispod svakog nivoa...