Читај ми!

Телевизијско суочавање ставова Вучића и Раме

Премијери Србије и Албаније Александар Вучић и Еди Рама суочиће ставове у шездесетоминутној емисији регионалне ТВ продукције "Окружење", која се емитује у пет држава, на 11 националних и десетинама локалних телевизија, саопштила је та продукција и најавила да ће РТС емисију емитовати 31. августа.

Како се наводи у саопштењу, емисија ће бити снимљена у бечком студију, током Друге конференције о Западном Балкану, преноси Фонет.

У емисији ће учествовати и генерални секретар Савета за регионалну сарадњу Горан Свилановић.

Самит у Бечу део је Берлинске иницијативе коју је прошле године установила Ангела Меркел, канцеларка Савезне Републике Немачке.

Делегације свих земаља Западног Балкана, као и Аустрије, Немачке и Европске уније, разговараће 27. августа о проблемима и изазовима пред којима се налазе земље региона.

Овога пута, посебна пажња биће посвећена пројектима у области енергетике, саобраћаја, науке и образовања, а биће говора и о прошлогодишњој иницијативи за формирање Уније младих Западног Балкана.

Како се подсећа у саопштењу продукције "Окружење", Вучић и Рама "пробили су лед" прошлогодишњим сусретом и узвратном посетом Тирани.

Очекује се да ће и овај ТВ програм бити велика могућност да се отворено говори о заједничким интересима и проблемима који их ометају, наводи се на крају саопштења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво