Читај ми!

Установљен Дан српске дипломатије

Влада Србије донела је Одлуку о установљавању Дана српске дипломатије - 29. мај.

За Дан српске дипломатије одређен је 29. мај, у спомен на оснивање Књажевске канцеларија иностраних дела Кнежевине Србије 29. маја 1839. године, што се сматра почетком професионалне дипломатије у Србији, саопштила је Канцеларија Владе Србије за сарадну са медијима, преноси Танјуг.

Влада Републике Србије усвојила је на данашњој седници и Предлог закона о запаљивим и горивим течностима и запаљивим гасовима, којим се прописују услови за безбедно стављање у промет, складиштење и употребу запаљивих течности и гасова.

Ова област је регулисана Законом донетим 1977. године, а нови предлог закона ће, како се очекује, значајно побољшати безбедност.

Влада је усвојила и Предлог закона о потврђивању Споразума о економској сарадњи између Републике Србије и Републике Македоније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво