Најављена сарадња СНС и "Јединствене Русије"

СНС најавила могућност споразума о сарадњи с "Јединственом Русијом", која је потекла од руске странке. Напредњаци захтевају да се прекине с наметањем тема које нису битне и које не интересују грађане Србије.

Српска напредна странка добила је понуду од највеће руске партије "Јединствене Русије" да потпише споразум о сарадњи, изјавио је функционер СНС Никола Селаковић.

Селаковић је на конференцији за новинаре рекао да је председник СНС Томислав Николић, који се налази у посети у Москви, од председника Државне думе и потпредседника "Јединствене Русије" Бориса Гризлова добио понуду за потписивање споразума.

Никола Селаковић је рекао да је иницијатива о сарадњи потекла од "Јединствене Русије", странке којој је на челу руски премијер Владимир Путин, и да се потписивање споразума очекује у наредних неколико недеља.

Према његовим речима, политика СНС, "национално одговорна спољна политика испружене руке, која на првом месту и изнад свега држи до интереса свих грађана Републике Србије", овим добија потврду.

Селаковић је додао и да "нема врата" на које представници СНС неће закуцати да би помогли држави и народу и олакшали живот свим грађанима Србије.

Функционер СНС Марко Ђурић је рекао да СНС од представника власти захтева да "одмах прекину са наметањем тема које нису важне за грађане Србије и које их не занимају, као што је најављивана, а затим отказана 'Поворка поноса'".

Ђурић је додао и да СНС "са индигнацијом одбија" наметање ове теме у условима у којима грађани једва састављају крај са крајем.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи