СНС за "Параду запошљавања"

Влада треба да почне да се бави суштинским питањима, а не организовањем периферних манифестација, оценила СНС. Напредњаци траже од Владе да организује "Параду запошљавања".

Српска напредна странка затражила је од Владе Србије да организује "Параду запошљавања", да обезбеди нова радна места, веће плате и бољи животни стандард грађанима Србије.

Напредњаци захтевају од Владе да коначно почне да се бави суштинским питањима која муче сваког становника наше земље, а не да јој једина активност буде организовање и промоција периферних манифестација чији је циљ да спречи стварање праве слике о стању српског друштва и државе,  наводи се у саопштењу СНС.

СНС указује на чињеницу да је од формирања актуелне Владе Србије посао изгубило готово 100.000 радника, од којих су многи данас на ивици егзистенције и да у су истом периоду затворене десетине фабрика.

Најавом Владе Србије да ће наставити са отпуштањем, уместо са запошљавањем, власт показује да није способна да реши најважнија државна питања која директно утичу на опстанак Србије, оцењује СНС.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи