Нова Србија тражи ванредне изборе

Власт је довела земљу до банкрота због чега је потребно одржати ванредне парламентарне изборе, поручио лидер Нове Србије Велимир Илић. Бежећи од истине и правих проблема, власт се данима забавља како ће проћи Парада поноса, рекао Илић.

Председник странке Нова Србија (НС) Велимир Илић оценио је да је власт довела Србију до банкрота због чега је потребно одржати ванредне парламентарне изборе.

Илић је на седници Главног одбора Нове Србије у Чачку рекао да председник Србије Борис Тадић није испунио предизборна обећања и да су резултати власти потпуно уништена привреда и пад стандарда и куповне моћи грађана за више од 20 одсто.

Према његовим речима, Србија је банкротирала јер пола милиона запослених у производњи не може да издржава осам милиона грађана. Илић је додао да се власт исувише задужује кредитима и оценио да "проси по свету".

"Наши политичари су изгубили конце у спољној политици, трче од једне до друге велесиле, просе и додворавају се свима", рекао је Илић.

Према његовим речима, власт се, бежећи од истине и правих проблема, "данима забавља како ће проћи Парада поноса", због чега су избори једино решење за излазак из кризе да би Србија добила одговорну власт.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво