Читај ми!

Промена у власти у Лајковцу

На данашњој седници Скупштине општине Лајковац Демократска странка повукла се из власти, у којој је била са социјалистима и напредњацима.

СНС је имала пет одборника после мајских избора 2012, а сада се појачала са четири одборника ДСС-а, два НС-а, као и једним одборником СПС-а, па има 12 мандата, јавља Танјуг.

Данас су замењена два члана Општинског већа из ДС-а, а нови председник СО Лајковац, уместо Предрага Мирковића (ДС), постао је социјалиста Јагош Лончар.

Председник Општине и даље је Живорад Бојичић (СПС), а његов заменик Горан Миловановић (СНС).

Директор Општинске дирекције за изградњу, уместо Владана Чоловића (ДС), сада је Марина Марковић Петровић, а њу ће на месту директора ЈКП "Градска чистоћа" заменити Саша Радосављевић, такође напредњак из Ваљева.

У СО Лајковац има 35 одборника. После мајских избора 2012, ДС и ДСС имали су по 10 одборника, СПС осам, СНС пет, а Нова Србија (НС) два одборника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво