УРС: Новосадска управа као пре једног века

Новосадски одбор УРС-а залаже се за увођење електронске комуникације између грађана и запослених у градској управи, али је установио да у Градској управи у Новом Саду не примају електронски попуњене обрзаце.

Уједињени региони Србије (УРС) оценили су да шалтерске службе у Градској управи у Новом Саду раде споро "као пре 100 година".

Новосадски одбор УРС-а навео је у саопштењу за јавност да су чланови те странке на шалтеру у Градској управи желели да предају пријаву активности на уредно попуњеном електронском обрасцу, али је шалтерска службеница тражила да се исти такав образац попуни ручно.

"Да ли су на шалтерима у градској управи свесни чињенице да смо закорачили у другу деценију 21. века? Да ли је реч само о лошој пракси или о чињеници да су данас расписани парламентарни избори, па се самим тим примењује 'специфичан однос' према странкама и партијама које су тренутно у опозицији", наводи се у саопштењу за јавност.

УРС је додао да се снажно залаже за увођење електронске комуникације између грађана и запослених у градској управи, јер је реч о тековинама савремене цивилизације, које олакшавају и улепшавају свакодневицу грађанима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво