Вулин на Космету

Шеф Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин боравиће у дводневној посети Космету, у оквиру које ће посетити породице Вучетић и Мојсић, чији су чланови страдали у нападима албанских екстремиста.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Александар Вулин ће разговараће у северном делу Косовске Митровице са две српске породице чији чланови су страдали у нападима албанских екстремиста.

Вулин ће у северном делу Косовске Митровице посетити породице Вучетић и Мојсић, најавила је Канцеларија за КиМ.

С Вулином, чланове те две породице посетиће и група немачких и аустријских новинара који бораве у посети КиМ, наводи се у саопштењу.

Вулин ће на трибини разговарати са студентима и представницима локалних самоуправа са севера КиМ.

У саопштењу је најављено и да ће немачки и аустријски новинари боравак на КиМ завршити посетом манастиру Бањска.

Вулин ће се, како ја најављено, у понедељак, 17. јуна, састати са представницима локалне самоуправе у Сувом грлу док ће Дому здравља у том месту уручити донацију Канцеларије за КиМ.

Најављено је и да ће се потом Вулин састати са представником УНМИК администрације Авадешом Матуром у северном делу Косовске Митровице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара