Читај ми!

Захтев за забрану СНП Наши

Демократска странке затражила забрану рада СНП Наши и кажњавање оних који су осмислили и спровели њихову последњу кампању против Зорана Ђинђића. Демократе траже и уклањање плаката под називом "Страни агент а не херој".

Због кампање против убијеног премијера и бившег лидера ДС-а Зорана Ђинђића, коју је спровео СНП Наши, ДС је затражио забрану рада тог покрета и кажњавање одговорних.

Демократе од надлежних државних орагана траже и уклањање, како су у саопштењу нагласили, срамних плаката и санкционисање учинилаца.

СНП Наши су раније данас саопштили да су почели акцију лепљења плаката у Аранђеловцу, Младеновцу и Новом Саду под називом "Страни агент, а не државни херој".

"То је одговор на скандалозну кампању која се у Србији води са циљем да се покојни премијер др Зоран Ђинђић у јавности представи као визионар и политичар којег генерације треба да следе", наведено је у саопштењу.

ДС је указала да "срамном кампањом против убијеног председника ДС-а и Владе Србије, СНП Наши, под тим или неким другим именом, наставља своје активности пуне мржње, насиља, позива на линч и прогон људи који им, по било ком њиховом мерилу, не одговарају".

Деморкате у саопштењу подсећају да је Ђинђић дао живот за изградњу друштва које је у свему супротно ономе за шта се та и њима сличне "екстремистичке ретроградне организације" залажу.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво