Читај ми!

Нова експлозија у Митровици

У експлозији у северном делу Косовске Митровице оштећена кућа чија је власница Садета Аљију. Повређених није било. Канцеларија за Косово и Метохију осудила напад.

У северном делу Косовске Митровице нешто пре 20 сати догодила се нова експлозија у којој је оштећена кућа чија је власница Садета Аљију. Нико није повређен.

Експлозија се догодила у близини насеља Три солитера, а ескплозивна направа бачена је на кров куће која се налази у близини градске болнице у Косовској Митровици.

Повређених, како су Танјугу рекли чланови породице, није било, захваљујући срећним околностима.

На лицу места се може видети оштећени кров куће на који је бачена експлозивна направа. Припадници косовске полиције су на месту експлозије, као и војници Кфора и очекује се да обаве увиђај.

Ово је трећа експлозија у протекла два дана чији починиоци још нису познати.

Канцеларија за Косово и Метохију најоштрије је осудила вечерашњи бомбашки напад у Косовској Митровици и позвала међународну заједницу да открије починиоце тог злочина.

"Канцеларија за Косово и Метохију најоштрије осуђује овај напад и позива међународну заједницу да открије починиоце овог, али и свих претходних напада", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи