Експлозија у Косовској Митровици

Експлодирала бомба испред зграде у којој живи педесетак српских породица у Косовској Митровици. Повређених није било.

Јака експлозија догодила се вечерас око 22.30 сати у северном делу Косовске Митровице, испред једне од зграда у којој живе Срби. Како су јавили извештачи РТС-а није било повређених.

Косовска полиција саопштила је да је непозната особа активирала ручну бомбу М-75 и да су у инциденту, у Колашинској улици у северном делу Косовске Митровице, оштећена два путничка аутомобила и прозори на два стана зграде испред које је дошло до експлозије. 

Бомба је експлодирала испред зграде у којој живи педесетак српских породица, која се налази на путу који води према мултиетничком селу Суви До, на излазу из града.

Ово је током викенда био други озбиљнији инцидент који се догодио на Косову и Метохији.

Претходно је непознати нападач пуцао у суботу касно поподне, на путу између Сувог Лукавца и Србобрана у општини Исток, на аутомобил Момира Пантића (53), који је том приликом погођен у руку.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(понедељак, 12. нов 2012, 12:49) - miloš [нерегистровани]

Hitno

Ovo već postaje vrlo opasno. Vlast u Srbiji neka odmah preduzme mere, TV i novine neka to objavljuju danima. Jer ako se ćuti i prelazi preko svih ovih incidenata i nasrtaja na Srbe, onda će vrlo brzo i severni deo ostati bez Srba i srpske dece.

(понедељак, 12. нов 2012, 10:55) - anonymous [нерегистровани]

Alarmirati sve!

Sve zapisati i dici buku kod sto vise stranih predstavnistava. Nema vise gledanja kroz prste. Seli smo za pregovaracki sto, zasto se ovo i dalje desava? Mir, mir i samo mir, stabilnost. Ne moze se napredovati u uslovima kad ti je zivot ugrozen.

(понедељак, 12. нов 2012, 08:51) - anonymous [нерегистровани]

Srbija

Dokle cete Vi gospodo drzavni zvanicnici da cutite, pretucen Srbin pre neki dan sad bomba, svakodnevna ubistva provokacije maltretiranja ranjavanja dokle vise breee, jadan narod.

(понедељак, 12. нов 2012, 00:37) - Alwox [нерегистровани]

!!!

Stvarno je dosta vise...!

(недеља, 11. нов 2012, 23:50) - Milos [нерегистровани]

KiM

Dokle vise ????kad ce vise ta nasa vlast u Beogradu da preduzme nesto???jel treba jos neko da izgine???

(недеља, 11. нов 2012, 23:41) - anonymous [нерегистровани]

Plašite Srbe!

Dosta je bilo! Neće vam uspeti!