Читај ми!

СНС: Подршка борби против корупције

Поводом случаја Оливера Дулића, СНС је саопштио да подржава борбу против корупције и криминала. Изјаве функционера Демократске странке да је у питању политички прогон СНС сматра "врхунцем лицемерја", наводе у тој странци.

Српска напредна странка (СНС) саопштила је, поводом случаја Оливера Дулића, да подржава борбу против корупције и криминала, а изјаве функционера Демократске странке да је у питању политички прогон сматра "врхунцем лицемерја".

СНС наводи да поздравља борбу против криминала и корупције у Србији, коју, како пише, води лидер те странке Александар Вучић, и да пружа пуну подршку надлежним државним органима да се строго обрачунају са тим, највећим злом српског друштва.

СНС је изјаве челника Демократске странке да се у поступку против Оливера Дулића ради о политичком прогону, оценила да је у питању "врхунац лицемерја".

"Јер, да су они у праву то би значило да нико и никада не би смео да води битку против криминала и корупције, пошто ће у тој борби увек бити угрожени финансијски, а неретко и политички интереси", пише у саопштењу СНС.

Та странка подсећа да је случај Дулића први у последњих 20 година да се у Србији одговара за "злодела крупних политичких главешина" и истакла да промене у Србији ни неки политичари, а ни њихови медији више не могу да зауставе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи