Читај ми!

СНС: "Бус плус" отимање новца

Српска напредна странка оценила да је увођење "Бус плус" система за наплату карата у градском превозу у Београду понижење и отимање новца од грађана.

Београдски одбор Српске напредне странке оптужио је актуелну београдску власт да отима новац од грађана увођењем "Бус плус" система за наплату карата у градском превозу.

"Градска власт Демократске странке и Г17 плус још једном је завукла руку у џеп грађанима увођењем новог система наплате градског превоза", наводи се у саопштењу Градског одбора СНС-а.

"Овога пута наплата је преко рачуна приватне фирме, чији се прави власник не зна, а коју контролишу функционери ДС-а и Драган Ђилас", наводи се у том саопштењу.

Према саопштењу те странке, новац који грађани плаћају ићи ће у руке приватне компаније која је настала само да би обављала ту делатност.

"За време власти Драгана Ђиласа и Млађана Динкића, цена карте за превоз повећана је 100 одсто, али Београђани нису добили побољшање саобраћаја и услуга ГСП-а", наводи СНС.

Та странка је навела да Градско саобраћајно предузеће на име неплаћених пореза и доприноса дугује око 1,6 милијарди динара и да је увођење "Бус плус" понижење за грађане који се смрзавају у редовима за аутобуске карте.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво