Захтев за забрану СНП Наши

Демократска странке затражила забрану рада СНП Наши и кажњавање оних који су осмислили и спровели њихову последњу кампању против Зорана Ђинђића. Демократе траже и уклањање плаката под називом "Страни агент а не херој".

Због кампање против убијеног премијера и бившег лидера ДС-а Зорана Ђинђића, коју је спровео СНП Наши, ДС је затражио забрану рада тог покрета и кажњавање одговорних.

Демократе од надлежних државних орагана траже и уклањање, како су у саопштењу нагласили, срамних плаката и санкционисање учинилаца.

СНП Наши су раније данас саопштили да су почели акцију лепљења плаката у Аранђеловцу, Младеновцу и Новом Саду под називом "Страни агент, а не државни херој".

"То је одговор на скандалозну кампању која се у Србији води са циљем да се покојни премијер др Зоран Ђинђић у јавности представи као визионар и политичар којег генерације треба да следе", наведено је у саопштењу.

ДС је указала да "срамном кампањом против убијеног председника ДС-а и Владе Србије, СНП Наши, под тим или неким другим именом, наставља своје активности пуне мржње, насиља, позива на линч и прогон људи који им, по било ком њиховом мерилу, не одговарају".

Деморкате у саопштењу подсећају да је Ђинђић дао живот за изградњу друштва које је у свему супротно ономе за шта се та и њима сличне "екстремистичке ретроградне организације" залажу.

број коментара 6 пошаљи коментар
(недеља, 10. мар 2013, 19:07)
anonymous [нерегистровани]

DS demokratska ili diktatorska stranka ?

Mnoge ideje pokojnog premijera mi se svidjaju i za svako su postovanje, ali diktatorski je zabraniti svakoga ko se ne slaze sa njegovim idejama, to je ipak daleko od demokratije.

(недеља, 10. мар 2013, 17:42)
anonymous [нерегистровани]

Misljenje

Svako ima pravo na svoje misljenje!

(недеља, 10. мар 2013, 17:38)
anonymous [нерегистровани]

И једне и друге

По мом мишљењу треба забранити и једне и друге, демократија нам није добро донела као што неће ни ови квази ''националисти'' иако су само позери.
Треба бранити наш национални интерес али не на кафански начин.
Поздрав !

(недеља, 10. мар 2013, 17:15)
anonymous [нерегистровани]

Слобода

Србија је слободна земља.

(недеља, 10. мар 2013, 16:04)
anonymous [нерегистровани]

istina

Gle...zabraniti svakog ko ne misli kao partija! Ta vremena su prosla!

(недеља, 10. мар 2013, 15:59)
anonymous [нерегистровани]

2222

E sad su preterali."Naši" mi se čine kao nastavak Miloševićeve politike.