Читај ми!

Olivera u Londonu

Olivera šesti atletičar Srbije koji je obezbedio London. Naša najbolja atletičarka Olivera Jevtić ispunila je normu za Olimpijske igre koje se odršavaju 2012. godine u Londonu. Ona je zabeležila peto mesto u maratonskoj trci u Torinu.

Oliveri će ovo biti četvri nastup na Olimpijskim igrama (Sidnej 2000, Atina 2004, Peking 2008. godine). Ovaj uspeh je ostvarila na maratonu u Italijansom gradu Torino. Olivera je bila peta rezultatom 2:32:09, čime je za četiri minute i 51 sekund nadmašila A olimpijsku normu.

Olivera Jevtić je nacionalna rekorderka na 5.000 i 10.000 metara, polumaratonu i maratonu. Najveći uspeh u karijeri ostvarila je na Evropskom prvenstvu u Geteborgu 2006. godine, osvajanjem srebrne medalje u maratonu.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи