Farah se vraća na stazu za trku na 10.000 metara u Tokiju

Legendarni britanski dugoprugaš Mo Farah objavio je da će trčati na Olimpisjkim igrama 2020. godine u Tokiju. Farah je na OI u Londonu 2012. i četiri godine kasnije u Rio de Žaneiru osvojio zlatne medalje u trkama na 5.000 i 10.000 metara.

Četorostruki olimpijski šampion i šestostruki svetski prvak u trkama na 5.000 i 10.000 metara, povukao se iz atletike 2017. godine, kako bi se posvetio maratonskim trkama.

"Odlučio sam da se sledeće godine vratim na stazu. Veoma sam uzbuđen što ću se takmičiti na 10.000 metara. Nadam se da nisam izgubio svoju brzinu. Treniraću naporno i videću šta mogu da uradim. Velika vest je da se vraćam na stazu za trku na 10.000 metara u Tokiju", rekao je Farah, a prenosi Rojters.

Farah je na OI u Londonu 2012. osvojio zlatne medalje u trkama na 5.000 i 10.000 metara, a isti uspeh ponovio je četiri godine kasnije u Rio de Žaneiru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво