Bibić u timu Evrope

Srpski atletičar Elzan Bibić izabran je u tim Evrope, koji će od 9. od 10. septembra nastupiti u meču protiv Sjedinjenih Američkih Država na stadionu Dinamo u Minsku.

Osvajač bronzane medalje na Evropskom prevenstvu za mlađe seniore, jedini je srpski reprezentativac koji je dobio poziv za ovo takmičnje.

On će drugog dana trčati na 3.000 metara.

"Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što ću nastupiti po prvi put u kontinentalnoj reprezentaciji Evrope. Očekujem borbu sa najboljim dugoprugašima na svetu i siguran sam da ću dati sve od sebe za što bolji plasman", rekao je Bibić.

Tim Evrope za ovo takmičenje izabran je na osnovu sezonske liste najboljih rezultata, a činiće ga po četiri takmičara u svakoj disciplini.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво