Srebro za Maleševića na EP za juniore u atletici

Prvu medalju za Srbiju na prvenstvu Evrope za juniore osvojio je Miloš Malešević u disciplini 3.000 metara, postavivši lični rekord vredan srebra – 8:16.68.

Od starta trke Miloš se držao vodeće grupe od desetak finalista, da bi se u poslednja dva kruga izdvojio sa četiri najbrža atletičara. Jakim finišom u poslednjih 80 metara se izborio za srebro.

Zlatnu medalju osvojio je Nemac Elias u vremenu od 8:16.07, a bronzanu Turčin Omer sa 8:17.51.

Dimitrije Novaković je u kvalifikacijama troskoka skočio 14,96 i nije uspeo da se plasira u finale.

U nastavku takmičarakog dana nastupiće još i Boško Kijanović u finalu na 400 metara i Tihomir Đorđević u polufinalu na 400 metara za preponama.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво