Veliko interesovanje Japanaca za OI u Tokiju

Više miliona državljana iz Japana pokazalo je interesovanje za kupovinu karata za Olimpijske igre u Tokiju sledeće godine, saopštili su organizatori. Olimpijske igre u Tokiju održavaju se od 24. jula do 9. avgusta 2020. godine.

Danas je zatvorena prva faza zahteva samo za stanovnike Japana od ukupno 7,8 miliona karata, dok će strani navijači moći će da ih kupe od 15. juna i njima pripada između 20 i 30 odsto ulaznica.

Već je napravljeno 7,5 miliona identifikacija putem interneta i svi oni moći će da se prijave za dobijanje karata na lutriji, navodi agencija AP.

Olimpijske igre u Tokiju održavaju se od 24. jula do 9. avgusta 2020. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво