Ivana: Znamo formulu za uspeh; Strahinja: Još se nisam osvestio

Srpski atletičari Ivana Španović i Strahinja Jovančević ostvarili su veliki uspeh na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu. Španovićeva je u ženskoj konkurenciji osvojila zlatnu medalju, dok je u muškoj konkurenciji Jovančević osvojio bronzu.

Njih dvoje su govorili za RTS i istakli da im, svakome na poseban način, mnogo znači vrhunski rezultat koji su zabeležili.

Španovićeva je navela da joj je falilo oštrine u finalnoj seriji, najviše zbog činjenice da se tek nedavno oporavila od teške povrede, ali da sa trenerom Goranom Obradovićem zna način na koji se osvajaju velika odličja, što je posebno važno pred svetska takmičenja koja dolaze.

"Ne nalazimo se prvi put u toj situaciji. Znaju se prioriteti i sada već znamo formulu za uspeh. Na svu želju, srećne okolnosti i sve to na šta možemo da računamo, možemo još da računamo da sam sa punih 29 godina neko ko ima mnogo iskustva. Neko ko ima tu smirenost i staloženost da u najtežim i najizazovnijim trenucima bude najbolja", rekla je Ivana za RTS.

Strahinja je priznao da još nije potpuno svestan šta mu se dešava.

"Nisam se još osvestio - zvuči mi nestvarno. Trenutno mi je ludnica u životu i presrećan sam zbog toga. Sve vreme sam verovao u sebe, još otkad sam ušao u profesionalne vode. Imao sam strpljenje i uz neke srećne okolnosti došla je medalja", dodao je Jovančević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи