Bronza za Draženka Mitrovića

Paraolimpijac Draženko Mitrović osvojio je bronzanun medalju u bacanju kugle na Evropskom prvenstvu u paraatletici u Berlinu. Ministar Vanja Udovičić čestitao Draženku.

Mitrović je imao 883 boda, iza prvoplasiranog Francuza Žana-Fransoa Maitrea (945) i Čeha Alesa Kišija (910).

Ministar omlaadine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Draženku Mitroviću:

„Naš paraolimpijac Draženko Mitrović osvojio je bronzanu evropsku medalju! Svaka čast Draženko, ovo je još jedan uspeh u nizu, koji potvrđuje da je Srbija zemlja sjajnih para atletičara! Čestitam Draženku, njegovom stručnom timu i Paraolimpijskom komitetu Srbije!", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Srbija, za sada, ima tri medalje na šampionatu, pošto je prethodno Nebojša Đurić osvojio zlato, uz svetski rekord, u bacanju diska, a Saška Sokolov bronzu u bacanju koplja. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи