Novo finale za Srbiju, Vučenović sedma u kvalifikacijama

Srpska atletičarka Marija Vučenović izborila je finale Evropskog prvenstva u Berlinu u bacanju koplja. Vučenović je u kvalifikacijama imala sedmi najbolji rezultat - 59,98 metara iz druge serije. Finale u bacanju koplja na programu je u petak sa početkom u 20.25.

Norma za ulazak u finale je bila 60,50m i samo pet takmičarki su je prebacile, dok je 25-godišnja Vučenović prošla na osnovu plasmana, uz još dva hitca od 47,94 i 54,89 metara.

Marija je izborila treće finale za Srbiju na EP, posle Ivane Španović (skok u dalj) i Dragane Tomašević (bacanje diska).

Finale u bacanju koplja na programu je u petak sa početkom u 20.25.

U polufinalu trke na 400 metara za žene, Tamara Selaški zauzela je osmu poziciju. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара