Salaški: Ne prija mi dvorana, ali ciljam polufinale

Srpska atletičarka Tamara Salaški izjavila je da na Svetskom prvenstvu u Birmingemu očekuje plasman u polufinala na 400 metara, uprkos tome što se ne snalazi najbolje u dvorani. Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici održaće se od 1. do 4. marta u Birmingemu.

"Očekujem da se što bolje snađem u kvalifikacijama i pokušam da prvih 200 metara prođem brže. Ova disciplina u dvorani je drugačija mnogo od 400 metara napolju. Ja se očigledno ne snalazim najbolje u dvorani, ali ću svakako dati sve od sebe, da uz malo sreće sa grupama i dobrom trkom dođem do polufinala što bi mi izuzetno značilo", izjavila je Salaški za sajt Atletskog saveza Srbije.

Kvalifikacije na 400 metara su drugog dana takmičenja 2. marta u 13.10 časova, polufinale istog dana u 21.32.

Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici održaće se od 1. do 4. marta u Birmingemu, a Srbiju će osim Tamare Salaški predstavljati Ivana Španović, Asmir Kolašinac i debitantknjina Maja Ćirić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво