Španovićeva otvara sezonu mitingom u Karlsrueu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović otvoriće takmičarsku sezonu u subotu na mitingu u nemačkom Karlsrueu, navodi se u saopštenju za medije njenog tima.

Rekorderka u skoku u dalj je najavljena kao najveća zvezda mitinga koji startuje u subotu od 18:40, a među ostalim takmičarima učestvovaće i olimpijska šampionka Tiana Bartoleta.

Španovićeva je najavila učešće na mitingu u Karlsrueu kao jedan od nekoliko pripremnih uoči Svetskog prvenstva koje 4. marta počinje u Birmingemu.

"Karlsruhe, Diseldorf, Beograd i Glazgov su takmičenja na kojima ću ulaziti polako u formu kako bi Svetsko prvenstvo koje me očekuje početkom marta u Birmingemu dočekala maksimalno spremna. Sa nestrpljenjem čekam da takmičarska sezona počne. Zdrava sam, motivisana i spremna za sve izazove u novoj sezoni", izjavila je Španovićeva.

Nakon mitinga u Karlsrueu, najbolju srpsku atletičarku očekuje učešće u Dizeldorfu u utorak, a pre Svetskog prvenstva predstviće se i domaćoj publici na Serbia openu u Beogradu 21. februara, dok će četri dana kasnije skakati u Glazgovu.

broj komentara 2 pošalji komentar
(petak, 02. feb 2018, 16:31)
Samo slika [neregistrovani]

zao mi je

Ulaznica nema vec skoro mjesec dana ...Napred Ivana !!!

(petak, 02. feb 2018, 14:21)
uz tebe [neregistrovani]

sam ivana

samo hrabro pokopaces ti njih