Srbija bez organizacije SP, Kina domaćin 2020.

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije u Monaku.

Glasovima 180 članica IIAF-a kineski grad Nančing izabran je ispred kandidature Beograda za samo dva glasa.

"Srbija je izgubila od Kine za dva glasa organizaciju Svetskog atletskog prvenstva", objavio je prvi čovek ASS Veselin Jevrosimović na Tviteru.

Srpska delegacija, na čelu sa predsednikom Atletskog saveza Srbije Veselinom Jevrosimovićem, imala je ovom prilikom interesantan "stajling", svi su bili u teget odelima sa belim košuljama i mašnama u bojama srpske zastave. Ivana Španović nosila je plavu haljinu sa motivima Beograda i maramu u bojama srpske trobojke i tako prezentovala kandidaturu za organizaciju SP.

Srbija i Beograd u martu ove godine bili su domaćini Evropskog prvenstva u dvorani.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво