ASS: Žalićemo se Sudu u Lozani

Atletski savez Srbije podneće žalbu Sportskom sudu za arbitražu u Lozani (CAS) posle nastupa Ivane Španović u skoku udalj na Svetskom prvenstvu u Londonu.

Prvi čovek ASS Veselin Jevrosimović poručio je da je sudijska komisija amaterski donela odluku da poništi rezultat Španovićeve prilikom skoka dužeg od sedam metara u poslednjoj seriji, računajući navodni trag odlepljenog broja sa dresa.

"Komisija je amaterski donela odluku, na osnovu televizijskog snimka, nisu uzeli u obzir i kamere na osnovu kojih se meri skok, što smo tražili da se unese u zapisnik. Sudija koji je video fantomski trag posle nije želeo da prizna grešku, verifikovao je svoju odluku, a komisija njegovu. Kada budemo prihvatili sav materijal, žalićemo se dalje, "teraćemo" se dokle stignemo, ako treba i do Lozane", rekao je Jevrosimović po dolasku u Beograd iz Londona.

Španovićeva je zauzela četvrto mesto na SP rezultatom 6,96 metara, iza zlatne Amerikanke Britni Ris (7,02), srebrne Ruskinje Darije Klišine (7,00) i bronzane još jedne Amerikanke Tijane Bartolete (6,97).

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво