Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

Bivši srpski plivač Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je Amerikanac Majkl Felps na kontroverzan način osvojio zlatnu medalju ispred njega.

Španovićeva je zauzela četvrto mesto u skoku udalj na Svetskom prvenstvu u Londonu, iako je u šestoj seriji imala skok za zlato, ali joj se odlepio broj i ostavio trag u pesku što joj je donelo slabiji rezultat.

"Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za IAAF", objavio je Čavić na svom Tviter profilu.

Atletski savez Srbije žalio se na odluku sudija, ali je zahtev odbijen uz obrazloženje, kako je navedeno iz ASS, da bi bilo teže da se odbije žalba Amerikanaca jer su atletičarke iz te zemlje Britni Ris i Tijana Bartoleta osvojile zlato, odnosno bronzu.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво