Španovićeva: Želela sam medalju, hvala svima u Srbiji na podršci

Ivana Španović je za RTS rekla da je uložen protest na njen šesti skok u finalnoj seriji u Londonu ali da je nakon pregleda snimka odbijen. Navela je da nije tako zamišljala ishod takmičenja i zahvalila je navijačima u Srbiji na podršci.

"Učinilo nam se da je skok mnogo dalji. Ali, na kraju, posle snimka i slika koje smo pogledali, videli smo da je broj ostavio zadnji trag", rekla je Ivana.

Dodala je da je imala problema na zaletištu, najviše zbog vetra jer su joj falila takmičenja koja nije odradila zbog povrede. 

"Koliko god da mi je teško da priznam, ovo su normalne stvari u sportu i jednom je moralo da se desi. Da sam bila sposobna za medalju – bila sam. Da li za zlatnu, vi možete najbolje da procenite", rekla je Ivana.

Dodala je da je jako želela medalju.

"Videli ste koliko sam se borila ali jednostavno, danas su druge devojke bile bolje", rekla je Ivana.

Zahvalila je navijačima u Srbiji na podršci "ne samo danas nego svih ovih godina".

Ivana Španović osvojila je četvrto mesto na Svetskom prvenstvu u Londonu, pošto je u drugoj seriji finala ostvarila najbolji skok od 6,96. Ivana je u poslednjoj seriji zabeležila odličan skok, ali joj se otkačio broj, dotakao pesak i znatno umanjio daljinu. 

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи