Van Nikerk osvojio zlato na 400 metara

Južnoafrički atletičar Vejd Van Nikerk osvojio je zlatnu medalju u trci na 400 metara na Svetskom prvenstvu u Londonu. Jedan od glavnih favorita za osvajanje medalje Isak Makvala propustio je finalnu trku zbog trovanja hranom u zvaničnom hotelu Svetskog prvenstva.

Van Nikerk je finalnu trku završio u vremenu od 43,98 stotinke.

Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Stiven Gardiner sa Bahama koji je bio 43 stotinke iza pobednika, ali je tim vremenom postavio novi državni rekord.

Bronzanu medalju osvojio je Abdalelah Harun iz Katra sa pola sekunde zaostatka za pobednikom.

Jedan od glavnih favorita za osvajanje medalje Isak Makvala propustio je finalnu trku zbog trovanja hranom u zvaničnom hotelu Svetskog prvenstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара