Gardaševićeva: Presrećna sam zbog uspeha

Srpska atletičarka Milica Gardašević, osvojačica titule evropske šampionke do 20 godina u skoku udalj na kontinentalnom takmičenju u italijanskom Grosetu, po dolasku u Srbiju u intervjuu za RTS izjavila je da je prezadovoljna i presrećna zbog ostvarenog uspeha.

"Naravno da smo i ja i trener pa tako i ceo tim prezadovoljni, zahvalna sam svima na podršci, sjajan je osećaj i još uvek nisam svesna svega. Treba mi vremena da se malo slegnu utisci, ali je osećaj sjajan", izjavila je juniorska evropska šampionka.  

Gardaševićeva je pobedila pošto je u trećoj seriji skočila 6,46, što je pet centimetara bolje od rezultata drugoplasirane Nemice Tabee Krist, a 14 centimetara bolje od skoka Šveđanke Kaize Karlen na trećem mestu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи