Gardašević juniorska šampionka Evrope u skoku udalj

Srpska atletičarka Milica Gardašević, članica novosadske Vojvodine, osvojila je titulu evropske šampionke do 20 godina na kontinentalnom takmičenju u italijanskom Grosetu.

Gardaševićeva je pobedila daljinom od 6,46 metara u trećoj seriji, pet centimetara boljim rezultatom od drugoplasirane Nemice Tabee Krist, a 14 centimetara boljim skokom od Šveđanke Kaize Karlen na trećem mestu.

I drugi rezultat u finalu Evropskog prvenstva (6,43) Miličino je vlasništvo. Imala je još dva ispravna skoka, do daljina 6,19 u prvoj i 6,36 u četvrtoj seriji.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво