Ivana je baš ljuta...

Srpska atletičarka Ivana Španović je nakon osvajanja drugog mesta na mitingu Dijamntske lige u Londonu bila izuzetno ljuta na organizatore prethodnog u Lozani, jer je daska za odraz bila neadekvatna i direktno prouzrokovala njenu povredu.

Srpska skakačica u dalj je na mitingu u prestonici Velike Britanije zauzela drugo mesto, ali se povukla posle samo jedne serije zato što je prethodno "zaradila" povredu, za koju krivi oganizatore iz Lozane, gde je nastupala tri dana ranije.

Ona je posle takmičenja na svom Instagram profilu napisala sledeće:

"Ova daska u Lozani je razlog što sam povređena. Previše je visoka u odnosu na ostale daske za odraz. Zato sam i morala da se povučem u Londonu. Ljuta sam jer su ovakve stvari neprihvatljive. Jeste da sam se plasirala u finale, ali ovo je obično s****, napisala je Ivana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво