Читај ми!

Otvoren atletski stadion u Šapcu

Atletski stadion u Šapcu svečano je otvoren, pošto je staza rekonstruisana posle skoro pola veka, a napravljeno je još doskočište za skok u dalj, skok u vis i prostor za bacanje kugle. Samo u ovoj godini članovi atletskog kluba ASSK Tempo osvojili su 43 medalje na državnim takmičenjima, a obnova stadion će doprineti da se ostvare još bolji rezultati.

Otvaranju su prisustvovali predsednik Skupštine opštine Šabac Nemanja Pajić, direktor Atletskog saveza Srbije Slobodan Branković, predsednik Sportskog saveza Šapca Veselin Vuković, savetnik predsednika Sportskog saveza Srbije Dane Korica i gradski većnik za sport Slobodan Nikolić.

Samo u ovoj godini članovi atletskog kluba ASSK Tempo osvojili su 43 medalje na državnim takmičenjima.

Direktor ASS Slobodan Branković zahvalio se gradu Šapcu na izdvojenim sredstvima i rekonstrukciji staze.

"Ovo je još jedan stadion u nizu koji je otvoren širom Srbije. Atletski Savez Srbije će pomoći oko nabavke atletske opreme za stadion. Nadam se da će se ovde stvarati novi atletski šampioni i asovi poput Ivane Španović, Asmira Kolašinca, Mihaila Dudaša, Amele Terzic i drugih", rekao je Branković.

Predsednik Skupštine opštine Šabac Nemanja Pajić otkrio je da je za izgradnju staze duge 400 metara izdvojeno 14 miliona dinara iz gradskog budžeta.

"Stadion će pored atletičara moći da koriste rukometaši, kao i rekreativci, oni su svojim rezultatima godinama unazad ovo zaslužili. Kraljica sportova ponovo je u žiži interesovanja u Šapcu i nadamo se da ćemo što više dece uspeti da privučemo da se bave sportom", zaključio je Pajić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво