Читај ми!

Atletičarka Dušica Topić postavila državni rekord

Srpska atletičarka Dušica Topić postavila je državni rekord na Kupu Evrope u hodanju na putu na 20 kilometara, saopštio je Atletski savez Srbije.

Kako se navodi, Topić je na Kupu Evrope u češkom gradu Podebradiju ostvarila rezultat od sat, 39 minuta i 11 sekundi i za 20 sekundi popravila sopstveni državni rekord.

Ona nije uspela da ispuni normu za Svetsko prvenstvo koje će se ovog leta održati u Londonu. Norma je bila sat i 36 minuta.

"S obzirom na okolnosti zadovoljna sam rezultatom. Bila sam spremna za mnogo bolje, ali su nam se desile nepredviđene okolnosti i nisam uspela da dam sve od sebe", rekla je Topić.

Ona će imati još jednu priliku da ispuni normu na takmičenju u junu.

"U petak nam se desio peh. Dušica je ušinula gornji deo leđa i nažalost nije mogla da pruži maksimum ovoga puta", rekao je njen trener Aleksandar Raković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво