Читај ми!

Dudaš se priprema na Kipru za novi državni rekord u desetoboju

Mihail Dudaš rekao je da će na Svetskom prvenstvu u Londonu pokušati da postavi novi državni rekord u desetoboju.

Kako je saopštio Atletski savez Srbije, Dudaš se priprema na Kipru, zajedno sa ostalim srpskim atletičarima Lazarom Anićem, Tamarom Salaški, Milošem Raovićem, Strahinjom Jovančević, Milicom Emini i Miodragom Đokićem.

"Do Svetskog prvenstva nameravam da se takmičim u pojedinačnim disciplinama, što više, i da na taj način pripremim konačnu formu do Londona, što je ujedno moj prioritet ove sezone. Tu nameravam da napadnem novi državni rekord", rekao je Dudaš.

Dudaš posle priprema nema određeni plan takmičenja, u Sloveniji će uraditi preventivne terapije tetiva, a prvo takmičenje očekuje ga 20. maja na Kritu, gde će učestvovati u skoku u dalj.

"Ove godine odlučili smo se na samo jedan desetoboj, a to će svakako biti na Svetskom prvenstvu koje nas očekuje u avgustu u Londonu. Pripreme napreduju u onakvom tempu kakav je očekivan. Mesto na kom se nalazimo se može opisati kao karantin, jer smo smešteni na stadionu, a oko nas nema ništa interesantno što nam može oduzeti fokus sa treninga. Meni trenutno to odgovara i mislim da će dve nedelje takvog režima rada doneti dobre rezultate", naveo je Dudaš.

Svetsko atletsko prvenstvo održaće se od 4. do 13. avgusta u Londonu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи