Šapić popravio lični rekord: Trčanje preporučujem svima

Nekada najbolji vaterpolista na svetu Aleksandar Šapić, trenututno predsednik opštine Novi Beograd, popravio je lični rekord u polumaratonskoj trci.

"Lepo i prijatno je bilo za trčanje. Oborio sam lični rekord od 1:41, iako je staza teška, čini mi se zbog mosta na Adi", rekao je Šapić novinarima posle trke, dodavši da mu je preveliki zalogaj da istrči maraton zbog konstitucije.

"Trčanje je moja topla preporuka svima. Dok sam igrao vaterpolo nisam mnogo trčao i sada mi je to nova dimenzija zadovoljstva. Svako može sat vremena dnevno da izdvoji dva ili tri puta nedeljno. Preporučujem svima", poručio je prvi čovek opštine Novi Beograd.

On je na kraju razgovora sa novinarima uz osmeh istakao da je dobrim rezultatom pobedio gradonačelnika Beograda Sinišu Malog.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali istrčao je polumaratonsku trku u vremenu od dva sata i četiri minuta, ali i promovisao zdrav stil života kao jedan od aktera spektakla u Beogradu.

"Prvi put sam učestvovao u polumaratonu, prošle godine nisam imao priliku zbog upale pluća i obećao sam da ću ove biti na stazi. Uspeo sam da dođem do dobrog rezultata, ali najbitnije je da smo videli gomilu nasmejanih ljudi i da je lepa slika otišla iz Beograda u svet", rekao je Mali novinarima posle trke.

On je naglasio da nikada nije bilo toliko legendi atletike na jednom mestu, kao što je to bio slučaj u Beogradu.

"Trka je bila zahtevna, najteže je bilo na mostu na Adi, bilo je dosta uspona", dodao je Mali.

Prokomentarisao je i izjavu Aleksandra Šapića da je ostvario bolji rezultat od njega u polumaratonu.

"Šapić i njegova politika... On je sjajan atleta, sve najbolje mu želim", zaključio je Mali, uz konstataciju da će i naredne godine biti učesnik Beogradskog maratona.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво