Ivana Španović za RTS: Spremna sam za Evropsko prvenstvo

Beograd je naredne dve nedelje atletski centar Evrope. Balkansko prvenstvo počinje u subotu, a ono će biti generalna proba pred evropski šampionat u Kombank areni, koji će trajati od 3. do 5. marta. Ivana Španović za RTS govori o očekivanjima pred dva takmičenja.

Ivana Španović je najveći adut srpske reprezentacije, a dobitnica bronze sa Olimpijskih igrara u Rio de Žaneiru smatra da je već spremna za početak takmičenja.

"Poslednjih par nedelja treniram ovde, uglavnom dolazim kada treba da radim tehniku. Pokušavam da se prilagodim što bolje ovoj podlozi i mogu da kažem da sam spremna. Što se mene tiče, Evropsko prvenstvo može da počne", kaže Ivana.

Generalna proba za kontinentalni šampionat biće Balkansko prvenstvo.

"Balkansko prvenstvo je za sve nas generalna proba, ja samo navijam da će sve biti kako treba i da će ovo biti jedno od najbolje organizovanih evropskih prvenstava", rekla je Španovićeva.

Ipak, sve je podređeno Evropskom šampionatu.

"Na Balkanskom prvenstvu očekujem da napravim nekoliko skokova, da vidim kako će to izgledati na takmičenju. Očekujem da ću biti na rezultatu koji sam ostvarila pre dve nedelje u Berlinu. Sve je podređeno Evropskom prvenstvu, to je jedino što je bitno, ali ću uživati i sutra", kaže Ivana Španović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво